Kennismaking

De eerste stap

Je zorgt beter voor anderen dan voor jezelf

Je zorgt heel goed voor anderen, vaak beter dan voor jezelf. Je voelt de behoeften aan van je collega’s, gezinsleden en vrienden en doet je uiterste best om het voor hen zo goed mogelijk te doen. Je stelt alles in het werk om te voorkomen dat je kritiek krijgt, of het gevoel van falen.

Je eigen behoeften voelen en die serieus nemen schiet erbij in. Misschien voel je zelfs niet meer wat jouw behoeften zijn. Grenzen aangeven is een vette uitdaging. Je zegt ja voordat je er erg in hebt.

Jouw lat ligt hoog. De behoefte aan controle is aanwezig. Je relaties lopen moeizamer. Mensen waarderen jouw grote inzet niet zoals jij zou willen. Je bent kortaf tegen je partner, kinderen en collega’s.

Noodrem

Je hebt het druk, ervaart steeds te weinig tijd en ontspannen schiet erbij in. Je weet dat er meer in je zit en niet meer hoe dat eruit te krijgen.

Je leeft in je hoofd en je lijf gaat protesteren, je hebt pijnlijke spieren, hoofdpijn of andere lichamelijke klachten. Je slaapt minder goed dan vroeger. Je voelt je minder blij, bent vaak moe. Jouw hoofd staat altijd aan, hoe krijg je dat ding toch rustig?

Wellicht zit je nu thuis met overspanning,- of burn-out klachten. Het water staat je aan de lippen. Je wilt wel loslaten en weet bij god niet hoe.

Ga je door tot je letterlijk instort, zoals dat bij mij nodig was?

Of trek je nu aan de noodrem?

Alle verandering start met bewustzijn

Het kan echt anders en beter worden. Veranderen start met het herkennen van je patronenen daarna weten hoe ze te doorbreken.

Veranderen start met kennis over de medische noodzaak om goed voor jezelf te zorgen en jouw behoeften serieus te nemen. Veranderen begint ook met het oefenen in nieuw gedrag.

Daar heb je ondersteuning bij nodig, want anders had je het al lang anders gedaan.

Ik ga met jou op zoek naar wat je anders kunt doen. Hoe jij kunt veranderen. Naar wat jouw “gebruiksaanwijzing” is op weg naar een relaxter leven. Ik houd je een spiegel voor. Laat je ervaren wat de voordelen zijn van het anders doen. Ik loop met jou een stukje op en laat je zien dat steun vragen stoer en fijn is.

De eerste stap

De grote kracht van de paarden en de natuur ondersteunen mijn coaching en zorgen voor helende ervaringen. Ervaringen die je ook na de sessie meeneemt.

Je krijgt weer hoop op beter en anders. Je ervaart ook beter en anders.  Je merkt dat relatief kleine veranderingen een groot verschil kunnen geven.

Ik sluit met mijn ondersteuning aan op jouw behoeften en achtergrond. Vanuit veel kennis, ervaring, een goede intuïtie en flinke dosis humor onderzoek ik waar bij jou de beweging mogelijk is.

En, wees gerust, er is altijd beweging en verandering mogelijk. Daar krijg ik elke dag het bewijs van. Door met mij aan de slag te gaan leer je het anders te doen. En krijg je daarmee een ander resultaat.

Wil ook jij weer de hoop voelen? Dat het echt leuker en relaxter kan worden? Dat psychische en lichamelijke gezondheid ook binnen jouw bereik ligt?

Boek nu de gratis kennismaking: De eerste stap.

De kennismaking geeft je gelijk al inzichten en handvatten waarmee jij jouw tweede stap kunt zetten.

Meer lol in het leven

Door te veranderen werk je aan je psychische en lichamelijke gezondheid.

  • Je weet wat je anders kunt doen om een ander resultaat te krijgen.
  • Je voelt weer ruimte en tijd. Om dingen te doen die voor jou fijn zijn.
  • Je denkt in mogelijkheden en ziet eerder oplossingen.
  • Je luistert naar het fluisteren van jouw lichaam. Zodat je op tijd kunt bijsturen en steeds weer je balans hervinden.
  • Je herkent jouw behoeften sneller.
  • Je krijgt energie en hebt plezier in je werk en met je gezin.
  • Je voelt je vitaler en gezonder.
  • Je ervaart ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd.
  • Je voelt je gelukkiger.
  • Je ziet weer glimpjes van je leuke zelf.

Als jij gelukkiger bent kan je beter voor anderen zorgen. En, je geeft ze ook nog eens het goede voorbeeld.

Aanbieding

Om Je Beste Leven te leren leven heb ik een prachtig traject voor je ontwikkeld. Ik garandeer je duurzaam resultaat.

Om kennis te maken met mij en mijn manier van werken bied ik je graag de kans een eerste stap te zetten. Dit kan door middel van een kosteloze kennismaking.

Tijdens deze sessie ontdek je ook of het traject wat ik voor je beschikbaar heb bij je past.

Boek nu de kennismaking De eerste stap

Vul je gegevens in en je zet nu al jouw eerste stap op jouw weg van verandering.

Het spreekt voor zich dat het een eerste stap is op weg naar een vervolg.

Voel je welkom!